serviced by
Draaijer + Partners

Samen komen wij tot een strakke beheerorganisatie en duurzame kwaliteitsmonitoring van jouw huisvesting

De specialisten van Oxxer helpen jou graag verder om een besparing op beheer en onderhoud te realiseren.

Paul
Paul Knot(contract)manager

Werkt zelfstandig, nauwkeurig en vasthoudend aan het realiseren van doelen. Is gedreven en werkt gestructureerd aan duidelijke afspraken en actieve sturing op contracten.

Ben
Ben Grijpstraadviseur

Teamworker die zich niet op de voorgrond plaatst, maar zeer gedreven alle partijen verbindt en gestructureerd werkt aan resultaten.

Bertina
Bertina Seffingaadviseur

Zelfstandige, analytische en weloverwogen werkende adviseur. Komt met een intelligente benadering van veeleisende vraagstukken en met een heldere focus op veranderproces en resultaat.

Marieke
Marieke Winterprocesmanager

Ondernemende en doelgerichte resultaatversneller, bezit grote overtuigingskracht waardoor zij in staat is om mensen mee te nemen in veranderingen.

Edgar
Edgar Anholtsklantregisseur

Resultaatgericht en analytisch, richt zich op een innovatieve en creatieve aanpak. Flexibel en gericht op goede onderlinge verstandhouding en communicatie.

Partner Draaijer Group

Oxxer is onderdeel van de Draaijer Group, een groep van samenwerkende organisaties. Het gemeenschappelijke doel van de partners is het creëren, realiseren en exploiteren van energieke en toekomstbestendige leefomgevingen. Samen met opdrachtgevers werken de partners van de Draaijer Group aan omgevingen waar mensen zich goed voelen en optimaal presteren.